Catering i Varberg 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Catering Varberg - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Varberg? Eller är du ute efter Take away i Varberg? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Varberg på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Varberg.


catering i närområdet

Särögården

Fira hemma? Från oss får du maten levererad hem till Din dörr. Vi hjälper även till med personal, porslin och linne om ni behöver.
Särögården
Liabov 1  SÄRÖ
Tel: 031 935420

Torups Gästgivaregård har catering

Välj mellan en rad smakrika cateringmenyer som vi erbjuder på Torups Gästgivaregård. Smaka på vår pubmeny, bröllopsmeny, italienska menyn m.fl.
Torups Food & Event AB
Gamla Nissastigen 18  TORUP
Tel: 0345-208 08

Nu erbjuder vi Take away

I dessa tider kanske vissa vill äta sin lunch hemma i sin egen vrå.
Lygnern
Skogshällsvägen 1  SÄTILA
Tel: 0301 - 423 70
Relaterade sökningar:
Kungsbacka Hylte Mark

Att använda sig av catering i Varberg är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Varberg. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Varberg.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel