Catering i Varberg 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Catering Varberg - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Varberg? Eller är du ute efter Take away i Varberg? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Varberg på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Varberg.


catering i närområdet

Nu erbjuder vi Take away

I dessa tider kanske vissa vill äta sin lunch hemma i sin egen vrå.
Lygnern
Skogshällsvägen 1  SÄTILA
Tel: 0301 - 423 70

Torups Gästgivaregård har catering

Välj mellan en rad smakrika cateringmenyer som vi erbjuder på Torups Gästgivaregård. Smaka på vår pubmeny, bröllopsmeny, italienska menyn m.fl.
Torups Food & Event AB
Gamla Nissastigen 18  TORUP
Tel: 0345-208 08
Relaterade sökningar:
Hylte Mark

Att använda sig av catering i Varberg är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Varberg. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Varberg.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel