Catering i Staffanstorp 2022

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Catering Staffanstorp - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Staffanstorp? Eller är du ute efter Take away i Staffanstorp? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Staffanstorp på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Staffanstorp.

Nu har vi takeaway!

Beställ din catering från oss, vi har stor erfarenhet för både små och stora fester. Vi hjälper gärna till med porslin, personal m.m.
Gästis Staffanstorp
Stationsvägen 2  STAFFANSTORP
Tel: 046 - 25 40 02

catering i närområdet

Ärtholmsgårdens Festvåning

Ärtholmsgårdens Festvåning
Ärtholmsvägen  MALMÖ
Tel: 040-824 44
Relaterade sökningar:
Take away Malmö

Adressregister

Gästis Staffanstorp

Stationsvägen 2
245 32 STAFFANSTORP

Tel: 046 - 25 40 02
Läs mer >>


Att använda sig av catering i Staffanstorp är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Staffanstorp. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Staffanstorp.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2022
 
 
pixel