Catering i Laholm 2024

   Visa 2 resultat  

Catering i Laholm 2024

Söker du efter catering i Laholm? Eller är du ute efter Take away i Laholm? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Laholm på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Laholm.

Boka Catering Laholm - beställ catering nu!catering i närområdet

Svarta Örnshuset

Från Svarta Örnshusets kök levereras en måltid av högsta kvalité hem till er. Vi har även porslin, dukar och mycket mer för att göra er fest komplett.
Svarta Örnshuset
Erik Dahlbergsgatan 2  HALMSTAD
Tel: 035-10 30 89

Mera !


Relaterade sökningar:
Halmstad

Adressregister

Ulvereds Hjorthägn & Gårdsbutik

Ulvered
312 92 LAHOLM

Tel: 0430-93062Att använda sig av catering i Laholm är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Laholm. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Laholm.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel