Catering i Hylte 2023

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Catering Hylte - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Hylte? Eller är du ute efter Take away i Hylte? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Hylte på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Hylte.


catering i närområdet

Svarta Örnshuset

Från Svarta Örnshusets kök levereras en måltid av högsta kvalité hem till er. Vi har även porslin, dukar och mycket mer för att göra er fest komplett.
Svarta Örnshuset
Erik Dahlbergsgatan 2  HALMSTAD
Tel: 035-10 30 89

Isaberg Höganloft

Ska du ha fest? Vi är proffs på catering, events och evenemang! Vi har stor erfarenhet av olika typer av evenemang, från 100-års jubileum med tusentals personer till privata bröllopsarrangemang!
Isaberg Höganloft
Isabergs Fritidsby  HESTRA
Tel: 0370-33 97 58

Relaterade sökningar:
Halmstad Gislaved

Adressregister

Torups Food & Event AB

Gamla Nissastigen 18
314 03 TORUP

Tel: 0345-208 08Att använda sig av catering i Hylte är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Hylte. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Hylte.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel