Catering i Alvesta 2023

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 3 resultat  

Catering Alvesta - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Alvesta? Eller är du ute efter Take away i Alvesta? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Alvesta på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Alvesta.


catering i närområdet

Catering - Smidigt, enkelt och bekvämt

Vi kan erbjuda flera färdiga menyer för catering men kan givetvis ta fram förslag tillsammans med er utifrån just era egna önskemål.
KÖK11
Honnörsgatan 15  VÄXJÖ
Tel: 0470-136 30

Madame Brasseri & Café

Alla fester ser olika ut, det vet vi. Så oavsett vilket evenemang du ska anordna finns vi där för dig. Vi har stor erfarenhet av olika typer av evenemang.
Madame Brasseri & Café
Jönköpingsvägen 15  VÄRNAMO
Tel: 0370-61 55 80

Relaterade sökningar:
Växjö Värnamo

Adressregister

Vislanda Värdshus

Husebyvägen
342 51 VISLANDA

Tel: 047230012







Att använda sig av catering i Alvesta är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Alvesta. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Alvesta.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2023
 
 
pixel