Catering i Alvesta 2024

Län: 
Kommun: 
Kategori: 
   Visa 2 resultat  

Catering i Alvesta 2024

Söker du efter catering i Alvesta? Eller är du ute efter Take away i Alvesta? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Alvesta på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Alvesta.

Boka Catering Alvesta - beställ catering nu!catering i närområdet

Catering - Smidigt, enkelt och bekvämt

Vi kan erbjuda flera färdiga menyer för catering men kan givetvis ta fram förslag tillsammans med er utifrån just era egna önskemål.
KÖK11
Honnörsgatan 15  VÄXJÖ
Tel: 0470-136 30

Mera !


Relaterade sökningar:
Växjö

Adressregister

Vislanda Värdshus

Husebyvägen
342 51 VISLANDA

Tel: 047230012Att använda sig av catering i Alvesta är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Alvesta. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Alvesta.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel