Catering i Upplands Väsby 2024

   Visa 2 resultat  

Catering i Upplands Väsby 2024

Söker du efter catering i Upplands Väsby? Eller är du ute efter Take away i Upplands Väsby? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Upplands Väsby på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Upplands Väsby.

Boka Catering Upplands Väsby - beställ catering nu!catering i närområdet

Catering - när den är som bäst

Oavsett Era behov, så ordnar vi med allt. Bufféer, Smörgåstårtor, Landgångar m.m. Vi har även öppet helger för catering.
Jaktvillan
Leverantörsvägen 1tr  TÄBY
Tel: 08-7569557

Mera !


Relaterade sökningar:
Täby

Adressregister

Restaurang Rönnerdahls

Kanalvägen 10 A
194 61 UPPLANDS VÄSBY

Tel: 073-6151468Att använda sig av catering i Upplands Väsby är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Upplands Väsby. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Upplands Väsby.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel