Catering i Sandviken 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Catering Sandviken - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Sandviken? Eller är du ute efter Take away i Sandviken? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Sandviken på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Sandviken.


catering i närområdet

Catering - Skärgårdskrogen Utvalnäs

Vill du veta mer om våran catering eller boka oss för bröllop, dop, minnesstund, födelsedag eller företagsevent? Besök vår hemsida och ring oss gärna.
Skärgårdskrogen Utvalnäs
Rännavägen 16  GÄVLE
Tel: 026 -992 55
Relaterade sökningar:
Gävle

Adressregister

Högbo Brukshotell

Hans Hiertas väg 5, Högbo Bruk
811 22 SANDVIKEN

Tel: 026-24 52 00Att använda sig av catering i Sandviken är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Sandviken. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Sandviken.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel