Catering i Krokom 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 2 resultat  

Catering Krokom - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Krokom? Eller är du ute efter Take away i Krokom? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Krokom på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Krokom.


catering i närområdet

Brinkeboda Catering

Vi fixar maten till din konferens, afterwork, studentskiva eller bröllop. Vi skräddarsyr menyer efter era önskemål och förslag.
Brinkeboda Wärdshus
Kyrkvägen 2  MÖRSIL
Tel: 070-377 30 67
Relaterade sökningar:
Åre

Adressregister

Krokoms Wärdshus AB

Föllingevägen 2
83532 KROKOM

Tel: 0640-107 00Att använda sig av catering i Krokom är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Krokom. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Krokom.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel