Catering i Gävle 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Catering Gävle - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Gävle? Eller är du ute efter Take away i Gävle? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Gävle på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Gävle.

Catering - Skärgårdskrogen Utvalnäs

Vill du veta mer om våran catering eller boka oss för bröllop, dop, minnesstund, födelsedag eller företagsevent? Besök vår hemsida och ring oss gärna.
Skärgårdskrogen Utvalnäs
Rännavägen 16  GÄVLE
Tel: 026 -992 55

catering i närområdet

Relaterade sökningar:
Take away

Adressregister

Skärgårdskrogen Utvalnäs

Rännavägen 16
805 95 GÄVLE

Tel: 026 -992 55
Läs mer >>


Att använda sig av catering i Gävle är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Gävle. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Gävle.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel