Catering i Burlöv 2021

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Catering Burlöv - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Burlöv? Eller är du ute efter Take away i Burlöv? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Burlöv på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Burlöv.


Catering för alla tillfällen

Vi lagar mat från grunden utan genvägar, utifrån säsong och med närproducerade råvaror, några plockas bara få kilometer bort!
Segers Mat
Hantverkaregatan 4  ARLÖV
Tel: 076-028 11 37

catering i närområdet

Relaterade sökningar:

Adressregister

Segers Mat

Hantverkaregatan 4
232 34 ARLÖV

Tel: 076-028 11 37
Läs mer >>


Att använda sig av catering i Burlöv är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Burlöv. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Burlöv.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Måröd 105
444 91 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2021
 
 
pixel