Catering - Vilken typ av catering?

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 191 resultat  

Catering - Vilken typ av catering?

Precis som antalet gäster spelar en oerhörd stor roll vid bokning av catering, spelar även vilken typ av catering mat ni är intresserade av vid tillställningen också en väldigt stor roll. Mängden variationer av catering menyer är stor, varför denna fråga vuxit sig så pass stor och klurig.

Det finns som sagt mängder av olika typer av catering menyer, så som i mat från det sydeuropeiska köket, från det indiska köket, asiatiska köket, nordiska köket m.fl. Därför kan det vara svårt att veta vilken typ av meny som passar bäst för just er tillställning. Frågor som kan underlätta beslutet kan vara ”Går er tillställning i något specifikt tema?”. En fest som går i ett tema medan maten på festen följer ett annatskapas en viss typ av förvirring.

Boka Catering - Vilken typ av catering?

Exempelvis på en fest som har djungel-tema lämpar sig kanske inte skalldjursbuffé eller fiskrätter särskilt bra.

En annan aspekt är vilken tid på året som tillställningen skall äga rum. Är det under sommaren kanske en catering meny bestående av mycket grytor och liknande det bästa alternativet, istället passar friska och fräscha smaker bättre. Återigen, det är alltså viktigt att allt ska fungera bra tillsammans med catering menyn ni väljer.
Oftast har det cateringföretag eller den cateringfirma ni väljer att anlita bra koll på läget och kan komma med många tips och idéer på vad som passar bättre än annat, ett hett tips är därför att alltid fråga dem om deras åsikt.
Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2024
 
 
pixel