[ANNONS]  
Startsidan Variaitoner av catering Annonsera Om oss Att boka catering
 
Hitta catering!
 
 Sökfras: (namn,kommun,ort,riktnr,postnr)
 Markera inriktning:
 Julbordscatering

  Stäng sökrutan
Välj kommun i listan

Catering Vårgårda - All catering i Vårgårda 2019

Söker du efter catering, cateringservice och cateringfirmor i Vårgårda? Här hittar du all catering i Vårgårda. Här finns cateringevent för både företag och privata cateringevenemang samt catering lunch i olika prisklasser och alla möjliga inriktningar. Besök cateringfirmor i Vårgårda och deras hemsidor för mer information om deras specialiteter och upptäck det stora utbudet av catering i Vårgårda.


  Catering  

 

Catering i Vårgårda

Herbertssons Mat & Nöje


Torggatan 27
447 30 Vårgårda

Tel: 0322620069

Stjärnegärdet Gourmet


Kungsgatan 23
447 33 VÅRGÅRDA

Tel: 076-316 82 29
Webbplats: www.stjernegerdetgourmet.se

 
Hittade du vad sökte? Här hittar du fler Catering i närområdet.
Ale    Alingsås    Göteborg    Härryda    Kungsbacka    Kungälv    Lerum    Mölndal    Partille    Stenungsund    Tjörn    Vårgårda    Öckerö   


Ska du boka julbord?
Julbord i Vårgårda   

Ska du boka konferens?
Konferens i Vårgårda   

Ska du boka festlokaler?
Festlokaler i Vårgårda   

Ska du boka weekend?
Weekend i Vårgårda    

Att anlita en professionell cateringfirma i Vårgårda är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva tvingas ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Vårgårda. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Vårgårda.


Sitemap |