[ANNONS]  
Startsidan Variaitoner av catering Annonsera Om oss Att boka catering
 
Hitta catering!
 
 Sökfras: (namn,kommun,ort,riktnr,postnr)
 Markera inriktning:
 Julbordscatering

  Stäng sökrutan
Välj kommun i listan

Catering Salem - All catering i Salem 2020

Söker du efter catering, cateringservice och cateringfirmor i Salem? Här hittar du all catering i Salem. Här finns cateringevent för både företag och privata cateringevenemang samt catering lunch i olika prisklasser och alla möjliga inriktningar. Besök cateringfirmor i Salem och deras hemsidor för mer information om deras specialiteter och upptäck det stora utbudet av catering i Salem.


  Catering  

 

Catering i Salem

Matlådan och Catering i Rönninge


Dånviksvägen 60
144 64 Rönninge

Tel: 0707480400

Rönninge Kaffestuga


Rönninge torg
144 61 Rönninge

Tel: 0853254771
Webbplats: www.kaffestuga.com

 
Hittade du vad sökte? Här hittar du fler Catering i närområdet.
Botkyrka    Danderyd    Ekerö    Haninge    Huddinge    Järfälla    Lidingö    Nacka    Nykvarn    Nynäshamn    Salem    Sigtuna    Sollentuna    Solna    Stockholm    Sundbyberg    Södertälje    Tyresö    Täby    Upplands-Bro    Vallentuna    Vaxholm    Värmdö    Österåker   


Ska du boka julbord?
Julbord i Salem   

Ska du boka konferens?
Konferens i Salem   

Ska du boka festlokaler?
Festlokaler i Salem   

Ska du boka weekend?
Weekend i Salem    

Att anlita en professionell cateringfirma i Salem är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva tvingas ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Salem. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Salem.


Sitemap |