Catering i Trollhättan 2020

Län: 
Kommun: 
Typ: 
   Visa 1 resultat  

Catering Trollhättan - beställ catering nu!

Söker du efter catering i Trollhättan? Eller är du ute efter Take away i Trollhättan? Här finns catering för både företag och privata evenemang. Hitta utbudt av take away och catering i Trollhättan på deras hemsidor nedan för mer information om deras specialiteter och upptäck deras stora utbud av catering i Trollhättan.


catering i närområdet

Sollebrunns Gästgifveri

Behöver ni catering till er student, kalas, bröllop eller annat evenemang? Vi har lång erfarenhet och ger alltid ett bra pris och högsta kvalité!
Sollebrunns Gästgifveri
Gästgivaregatan 1  SOLLEBRUNN
Tel: 0322-403 21
Relaterade sökningar:
Alingsås

Att använda sig av catering i Trollhättan är en god idé då ni ska anordna en fest, ett event eller någon annan typ av tillställning där mat ska serveras. Istället för att själva ansvara för all mat och servering är det ett praktiskt och effektivt alternativ att använda sig av catering i Trollhättan. Det finns mängder av variationer av catering. att välja bland, allt från stora och smaskiga cateringbufféer med sydeuropeisk touch, till tapas och fingerfood alternativ som passar utmärkt till mingel och välkomstdrink. Här är några tips och idéer vad du bör tänka på då det är dags att boka catering i Trollhättan.


Snabblänkar:
Catering i Stockholm >>
Catering i Göteborg >>
Catering i Malmö >>

AdNisch Media AB
Box 30
444 21 Stenungsund

Tel: 0705-77 16 15
E-post: info@adnisch.se

Integritetspolicy
AdNisch Media AB © 2020
 
 
pixel